Kamp MALI Istaknuto

Kamp MALI nalazi se u blizini prekrekrasne baščanske plaže. Od plaže smo udaljeni 30-tak metara. Kamp se prostire na površini od 2500m2 i ima 30 kamp parcela. Svaka parcela je ograđena i raspolaže s priključkom za vodu i struju, a nekoliko ih je poremljeno zidnim roštiljem. Naš kamp idealan je za odmor obitelji s malom djecom. Najmlađima nudimo dječje igralište s raznim sadržajem.

 

Kod nas su dobrodošli i kućni ljubimci! Kamp raspolaže novim sanitarijama koje su u blizini svake parcele. Za Vaš ptpuni odmor , a bez suvišne prtljage , za manje obitelji, nudimo četverokrevetnu kamp kućicu. U neposrednoj blizini nalazi se sportsko- rekreacijski centar s teniskim terenom, minigolfom i nogometnim terenom te unutarnjim i vanjskim bazenom. Dođite u naš kamp gdje će vam naša obitelj i naši djelatnici učiniti odmor ugodnim. Radujemo se Vašem dolasku.

kamp MALI

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ostavi komentar

Kontakt Infomacije

  • Put Zablaća 100, 51523 Baška, Hrvatska
  • +385 51 864 164 / +385 98 798 931 / +385 51 864 181

Baška, Primorsko Goranska, 51523, Hrvatska

KRKbike

Discover Krk, our island - uncover its charms and treasures in every season: pedal or walk through its beautiful and varied landscapes, visit its thousand year-old monuments, museums and galleries.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…