VODENI SPORTOVI

More je ono što je Bašku postavilo na kartu ljetnih odredišta i učinilo je jednom od najposjećenijih destinacija na Jadranu. Bistro, plavo more zaljeva i okolice pruža nezaboravne trenutke svim ljubiteljima vodenih sportova - posebice ronjenja.

U samome mjestu postoji nekoliko servisa koji pružaju usluge iznajmljivanja opreme, kao i usluge tečaja ronjenja za one koji se prvi put žele okušati u ovoj aktivnosti. Ukoliko se pak želite okušati u drugim atraktivnim aktivnostima, na raspolaganju su servisi koji pružaju specijalne usluge poput vožnji po moru raznim plovilima i parasailinga. Ovaj vid aktivne zabave posebno je zanimljiv mlađoj populaciji. Povoljan vjetar koji puše u zaljevu služi kao pogon brojnim surferima koji su ovdje pronašli idealne uvjete za svoju avanturu.

Označeno u:
kamp MALI

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Srodni sadržaj (po oznakama)

Ostavi komentar

Kontakt Infomacije

  • Put Zablaća 100, 51523 Baška, Hrvatska
  • +385 51 864 164 / +385 98 798 931 / +385 51 864 181

Baška, Primorsko Goranska, 51523, Hrvatska

KRKbike

Discover Krk, our island - uncover its charms and treasures in every season: pedal or walk through its beautiful and varied landscapes, visit its thousand year-old monuments, museums and galleries.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…