Croatian Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Macedonian Norwegian Portuguese Romanian Russian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian

Facebook LikeBox

Vrijeme

Sunčano

13°C

Baška

Sunčano

Vlažnost: 61%

Vjetar: 11.27 km/h

  • 23 Kol 2017

    Sunčano 27°C 14°C

  • 24 Kol 2017

    Sunčano 28°C 17°C

Kamp MALI

Kamp MALI nalazi se u blizini prekrekrasne baščanske plaže. Od plaže smo udaljeni 30-tak metara. Kamp se prostire na površini od 2500m2 i ima 30 kamp parcela. Svaka parcela je ograđena i raspolaže s priključkom za vodu i struju, a nekoliko ih je poremljeno zidnim roštiljem. Naš kamp idealan je za odmor obitelji s malom djecom. Najmlađima nudimo dječje igralište s raznim sadržajem.

Kod nas su dobrodošli i kućni ljubimci! Kamp raspolaže novim sanitarijama koje su u blizini svake parcele. Za Vaš ptpuni odmor , a bez suvišne prtljage , za manje obitelji, nudimo četverokrevetnu kamp kućicu. U neposrednoj blizini nalazi se sportsko- rekreacijski centar s teniskim terenom, minigolfom i nogometnim terenom te unutarnjim i vanjskim bazenom. Dođite u naš kamp gdje će vam naša obitelj i naši djelatnici učiniti odmor ugodnim. Radujemo se Vašem dolasku.

Sponsors

Zadnje dodano